Studietur til AGRI TECHNICA 11-15.nov

Bli med Prima til en av verdens største landbruksmesser i Hannover

AGRI TECHNICA er en av verdens største landbruksmesser. Her vises landbruksmaskiner og annet utstyr til landbruket. I 2011 var det  2.703 utstillere, fordelt på 18 haller. Til sammen dekker messeområdet et område på 388 mål, med andre ord på størrelse med en stor norsk Jærgard. Vi er 2 dager på messeområdet.

Les mer om messen deres engelske nettsted: AGRI TECHNICA

Reiseplan:

11. november

Fremmøte kl. 18.00 vev by-terminalen i Stavanger eller kl. 18.30 ved ferjeterminalen i Risavika, hvor bussen vil vente med billetter. Fjord Line har avgang kl.20.00. Det er bestilt plass i doble utvendige lugarer. Det er mulig å forhåndsbestille buffet med både kald og varm mat samt drikke. Eller man kan spise på et av skipets øvrige spisesteder.

12. november

Ankomst Hirtshals er kl. 07.00. Litt for tidlig for frokost om bord, så vi kjører til Tylstrup kro og spiser en bedre dansk frokost. Så setter vi kursen sydover langs motorvei E39, E45 og til slutt A7. Her blir det selvsagt stopp og anledning til handel av nødvendige artikler før siste strekket til hotellet som ligger sør for Hamburg. Vi har booket plass på hotel Zur Heidschnucke som ligger i Asendorf. Herfra et det mye kortere kjøring til og fra messeområdet i Hannover. Hotellet er et SPA hotell med svømmebasseng. Her spiser vi middag om kvelden.

13. november

Etter frokost på hotellet setter vi kursen rett mot Hannover og messeområdet. Her vil vi bli værende hele dagen. På avtalt tidspunkt om ettermiddagen returnerer vi til vårt hotell. Felles middag på hotellet er inkludert i prisen.

14. november

Igjen tar vi en tur til Hannover for messebesøk. For de som heller ønsker å ta en tur i Hannover sentrum i stedet for messen andre dagen, vil det bli mulighet for dette. Vi avtaler tid og sted for opphenting både på messeområdet og i sentrum. Så settes kursen nordover mot Kolding. Kjøretiden mellom Hannover og Kolding er ca. fire timer og et kvarter. Vi stopper underveis på Rasthof Hüttener Berge for middag (ikke inkludert).
Så blir det stopp ved grensen for handel før siste etappe opp til Kolding og Scandic hotell. Vi kommer såpass sent frem at det ikke vil være middag på hotellet denne kvelden.

15. november

Vi drar fra hotellet i Kolding ca. kl. 08.00. Vi skal med Superspeed1 som har avgang fra Hirtshals kl..15. Det er bestilt plass i restaurant «Catch me if you can» hvor det serveres buffet med tilhørende drikke.

Hvis båten er i rute vil vi være fremme i Kristiansand kl. 15.30, og turen settes hjemover. Hjemme ca. kl. 20.00.

5 dager, fra onsdag 11. november til søndag 15. november 2015

Reiseteknisk arrangør: 
A-reiser AS
Eiganesveien 174
4009 Stavanger

REISEFAKTA

PRIS: Pris pr. person i dobbelt rom blir kr. 5.560 ved minimum 30 betalende gjester. Et lavere antall vil gi en høyere pris pr. deltaker.

Tillegg for enelugar/enkeltrom kr. 520.
Tillegg for buffet på utreise kr. 369.

PRISEN INKLUDERER: Buss med alle avgifter betalt. Fergeoverfarter, innvendig 2 sengs lugar på utreise. Buffet på hjemreise. 3 hotellovernattinger i dobbeltrom med frokost. I tillegg frokost på kro i Danmark. Inngangspenger til messeområdet 2 dager.

Buffet på utreise med Fjordline er ikke med i prisen, men kan bestilles ved påmelding.

Pris er kalkulert ut fra vekslingskurs kr. 9,20 mot Euro og 1,25 mot DKK. Store endringer i vekslingskurs mot Euro og DKK kan gi endret pris.

PÅMELDINGSFIST: Snarest. På grunn av kanselleringsfrist på hotell i Tyskland trenger vi påmelding snarest.

PÅEMLDING: Prima Jæren på telefon 51 79 96 00 eller e-post: reidun@prima.no.