Prima ønsker velkommen nye produsenter

Prima åpner dørene for nye produsenter

 

Onsdag 25.01.17 hadde vi den store glede å ønske nye produsenter velkommen om bord i Prima «skuta». Over 50 nye Prima-kunder var invitert denne kvelden. Det var ekstra hyggelig å samles i det nye forsøkskjøkkenet vårt. Vi fikk demonstrert hvordan gode råvarer, ble foredlet til delikatesse på tallerken.

Det var en feststemt Anbjørn Øglend som ønsket velkommen. Anbjørn tok oss gjennom en spennende reise, hvor han fortalte våre nye produsenter hvordan «grunnmuren» i Prima ble lagt. Ikke minst hva som er Prima Jæren sin visjon. Jæren Smak og Angus er våre spesial konsepter. Dette er ikke bare ord, men smaken av kvalitet for den kresne forbrukeren, restaurant næringen og industrien.

Meny er en av Norges viktigste ferskvarepunkt. Her ligger fremtiden gjennom kvalitet og produkt-utvikling. Prima Jæren vil gjøre sitt ytterste for at våre solide og dyktige produsenter skal delta i denne verdiskapningen.

Harald Reime presenterte «mannskapet» som til daglig skal serve produsentene. Ikke minst fikk de møte den blide stemmen som tar telefonen når det gjelder innmelding og livdyr. Harald presenterte ferske tall fra forsøkene våre på Angus krysset med melkerasene. Dette utløste unektelig mange gode spørsmål.

 

 

Det er bare en ting som gjenstår å si etter denne kvelden, Prima takker for tilliten!

 

 

 

Med Vennlig Hilsen

 

Alle oss i Prima