Ny tilførselsleder på gris i Prima

    

Vi har satt oss ned sammen med ny tilførselsleder på gris, Leidulf Sigmunstad (55) fra Tau. Den blide og engasjerte karen, forteller om sin oppvekst på gard og ikke minst engasjement for næring og produksjon. Leidulf er eldst av en søskenflokk på tre. Han er gift med Bente og har 2 barn.

Leidulf er odelsgutt, men på bakgrunn av allergi mot ku, valgte Leidulf og la stafettpinnen gå videre. Han er utdannet agrotekniker og har arbeidet direkte og indirekte mot landbruket.

Mange kjenner nok Leidulf som tidligere rådgiver på gris i Nortura. Han har bak seg ei selgerrolle i FKRA og på bygg til landbruket. Det merkes at Leidulf har et sterkt engasjement for samfunnet rundt seg. Hans sterke politiske engasjement «skinner» gjennom argumentasjon og visjon.

Leidulf beskriver seg selv som utpreget «fotball idiot» han erkjenner at han har brukt mye tid, både på og utfor banen. Dette engasjementet håper vil «smitte» over på svineproduksjon.

Leidulf bryter av, og forteller, du må skrive at jeg virkelig ser frem til å møte og arbeide ut mot prima produsentene. Dette er noe jeg virkelig gleder meg til. Leidulf presiserer at terskelen til å ta kontakt må være så lav som mulig. Produsentene skal vite at jeg bryr meg.

Prima har med dette fått en ny tilførselsleder med en spennende ballast, som vil være med  på å løse utfordringene for Prima produsenten fremover.

Vi ønsker Leidulf hjertelig velkommen til Prima og ønsker lykke til med en Prima dag for svineprodusentene.

 

Prima Slakt

Harald Reime