Stekt løk og bacon majones

Dette trenger du:

1 pk bacon
1 stk. løk
0,5 l nøytral olje
2 egg (et helt egg og en eggeplomme)
1 ts dijon sennep
Sitron

Prepp:

1. Skjær/hakk opp bacon og stek i panna til det er sprøtt. Ta bacon over i en skål, behold bacon fettet i pannen.
2. Stek løk i pannen med bacon fettet til den er brunlig i fargen, avkjøl
3. Ha oljen (0,5 l) i et litermål.
4. Tilsett et helt egg og en eggeplomme i desilitermålet sammen med oljen.
5. Tilsett sennep, saften av en sitron og den stekte løken i litermålet.
6. Bruk en stavmikser som du tar helt ned i bunnen av desilitermålet og rolig mens du kjører på mellom hastighet trekker opp mot toppen. (se filmen her.)
7. bland inn stekt bacon og gressløk, og smak til med salt og sitronsaft.

Anrett:

Server stekt løk og bacon majones toppet med sprøtt bacon og gressløk.