Ei skikkelig sjeva. En herlig brødblings. Blir uansett knallgodt med alt dette gode på.
-
Ingredienser
Kald helstekt culotte
Godt hjemmelaget brød
Frisk sprø salat
300 g sommerkål eller hodekål
2 grønne epler
2 ss finhakket sylteagurk
2 fedd hvitløk
0,5 dl majones
0,5 dl lettrømme
1 ts paprikapulver
Noen dråper tabasco
1 ss frisk sitronsaft
2 rødløk
0,5 dl solbærsaft (konsentrat)
1 ss sirup
2 ss balsamicoeddik
Salt/ nykvernet sort pepper
-
Slik gjør du
Bland sammen finkuttet hvitløk, finkuttet sylteagurk, majones, lettrømme, paprikapulver, tabasco og sitronsaft. Strimle kål og epler. Bland sammen og smak til med salt.
Rødløken skrelles og kuttes i tynne skiver. Fres i olje og ha på resterende ingredienser. Stek til væsken er fordampet.
Skjær kjøttet i tynne påleggskiver. Skjær godt brød i store smørbrødskiver. Smør på godt smør og legg på frisk nyvasket, sprø salat. Ha på eple-kål salaten. Legg deretter på kjøttet, for så å toppe sjevå med syltet rødløk.