Sjeva med culotte, eple- kålsalat og syltet rødløk

Ei skikkelig sjeva. En herlig brødblings. Blir uansett knallgodt med alt dette gode på.

20 min
Enkel
Ei skikkelig sjeva. En herlig brødblings. Blir uansett knallgodt med alt dette gode på.
  • Ingredienser
    Kald helstekt culotte

    Godt hjemmelaget brød

    Frisk sprø salat

    300 g sommerkål eller hodekål
    2 grønne epler
    2 ss finhakket sylteagurk
    2 fedd hvitløk
    0,5 dl majones
    0,5 dl lettrømme
    1 ts paprikapulver
    Noen dråper tabasco
    1 ss frisk sitronsaft

    2 rødløk
    0,5 dl solbærsaft (konsentrat)
    1 ss sirup
    2 ss balsamicoeddik
    Salt/ nykvernet sort pepper
  • Slik gjør du
    Bland sammen finkuttet hvitløk, finkuttet sylteagurk, majones, lettrømme, paprikapulver, tabasco og sitronsaft. Strimle kål og epler. Bland sammen og smak til med salt.

    Rødløken skrelles og kuttes i tynne skiver. Fres i olje og ha på resterende ingredienser. Stek til væsken er fordampet.

    Skjær kjøttet i tynne påleggskiver. Skjær godt brød i store smørbrødskiver. Smør på godt smør og legg på frisk nyvasket, sprø salat. Ha på eple-kål salaten. Legg deretter på kjøttet, for så å toppe sjevå med syltet rødløk.