Pulled Pork på grillet brød med avokado og småsalater

2 t 30 min
Middels
  • Ingredienser
    1 kg Pulled pork stykke eller svinenakke
    1 ss brunt sukker
    2 ts spisskummin
    4 ss Dijonsennep
    1 ss paprika
    1 ts cayennepepper
    1 ss salt

    8 brødskiver
    olivenolje
    balsamicoeddik
    salt og nykvernet sort pepper

    3 avokado
    3 fedd hvitløk
    saften av 1 lime
    0,5 dl olivenolje
    salt og nykvernet sort pepper

    Rød Rhubarb-salat
  • Slik gjør du
    Bland brunt sukker, spisskummin, Dijonsennep, paprika, cayennepepper og salt. Gni blandingen på svinenakken og legg den i form av engangsaluminium. Grill på indirekte varme til kjøttets kjerne er 92 ºC. Hvil svinenakken i minimum 10 minutter. Riv opp kjøttet i grove biter, og bland det i kraften som kjøttet har gitt fra seg i aluminiumsformen.

    Drypp brødskivene med olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper. Grill på direkte varme.

    Finkutt hvitløken og og bland med limesaft, olivenolje, salt og pepper. Rens og kutt avokadoen i grove biter og vend den i dressingen.

    Vask og tørk den røde Rhubarb-salaten.

    PS! Dette kjøttstykket kan også tilberedes i en såkalt smoker. Litt mer tidkrevende, men fantastisk resultat.