2 t 30 min
Middels
-
Ingredienser1 kg Pulled pork stykke eller svinenakke
1 ss brunt sukker
2 ts spisskummin
4 ss Dijonsennep
1 ss paprika
1 ts cayennepepper
1 ss salt
8 brødskiver
olivenolje
balsamicoeddik
salt og nykvernet sort pepper
3 avokado
3 fedd hvitløk
saften av 1 lime
0,5 dl olivenolje
salt og nykvernet sort pepper
Rød Rhubarb-salat
-
Slik gjør duBland brunt sukker, spisskummin, Dijonsennep, paprika, cayennepepper og salt. Gni blandingen på svinenakken og legg den i form av engangsaluminium. Grill på indirekte varme til kjøttets kjerne er 92 ºC. Hvil svinenakken i minimum 10 minutter. Riv opp kjøttet i grove biter, og bland det i kraften som kjøttet har gitt fra seg i aluminiumsformen.
Drypp brødskivene med olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper. Grill på direkte varme.
Finkutt hvitløken og og bland med limesaft, olivenolje, salt og pepper. Rens og kutt avokadoen i grove biter og vend den i dressingen.
Vask og tørk den røde Rhubarb-salaten.
PS! Dette kjøttstykket kan også tilberedes i en såkalt smoker. Litt mer tidkrevende, men fantastisk resultat.