30 min
Enkel
-
Ingredienser1 kg ytrefilet
korianderfrø
hel sort pepper
rosépepper
salt
1 dl olivenolje
4 ss riseddik
6 ss soyasaus
2 ss søt soyasaus
1 ss revet fersk ingefær
2 ss revet pepperrot
40 g sesamfrø
1 mango
2 gulrøtter
2 vårløk
1 agurk -
Slik gjør duHa korianderfø, sort pepper og rosépepper i en morter. Knus og gni inn kjøttet. Ha på salt. Gi kjøttet en god bruning på alle sider. Dette gjøres på direkte varme. Ta av kjøttet og legg kjølig til det skal anrettes.
Rist sesamfrøene gylne i oljen. Bland sammen sesam, olje, riseddik, soyasaus, søt soyasaus, revet pepperrot og ingefær. Skjær kjøttet i tynne skiver og vend i dressingen.
Strimle gulrot, mango, agurk og vårløk. Pakk grønnsakene/frukten i kjøttskivene og server.