1 t 40 min
Middels
-
Ingredienser1 kg entrecôte
4 ts røkt paprika
3 ts spisskummin
1 ts sennepspulver
3 fedd hvitløk
1 chilipepper
2 ts oregano
salt
rapsolje
4 maiskolber
3 Granny Smith-epler
3 ss eplecidereddik
3 ss lønnesirup
2 røde paprika
2 stilker stangselleri
2 vårløk
1 ss kuttet Jalapeño
frisk koriander
salt
8 skiver brød
1 dl rapsolje
koriander
3 fedd hvitløk
salt og nykvernet sort pepper -
Slik gjør duBland krydderiene og oljen sammen. Gni marinaden inn i kjøttet. Grill først på direkte varme til fin bruning er oppnådd. Flytt over
på indirekte grilling. Kjøttet er ferdig når kjernetemperaturen viser 56 ºC. La kjøttet hvile minimum 15 minutter før transjering (oppskjæring).
Skrell maiskornene av stammen. Skrell epler og kutt i terninger. Fres dette i en stekepanne i 2-3 minutter. Avkjøl. Ha på eddik og
lønnesirup. Kutt paprika, stangselleri og vårløk i små biter. Finkutt Jalapeño og frisk koriander. Bland alt og smak til med salt.
Rapsolje, koriander, hvitløk, salt og pepper kjøres glatt med stavmikser. Pensle brødskivene og grill dem rett før servering.