2 t
Middels
-
Ingredienser1 kg svinenakke
litt olje
salt og nykvernet sort pepper
7 dl Coca Cola
5 dl Heinz ketchup
1 dl hvitvinseddik
2 ss brunt sukker
1 stor finkuttet løk
400 g kål
200 g gulrot
200 g majones
1 ts paprika
1 ts spisskummin
saften av 1 sitron
3 fedd hvitløk
½ chilipepper
2 ss finkuttet sylteagurk
salt
4 rødløk
1 ss sukker
salt og nykvernet sort pepper -
Slik gjør duPensle kjøttet med olje og krydre med salt og pepper. Grill på direkte varme til god bruning er oppnådd. Legg kjøttet over på folie på indirekte varme. Stek til kjernetemperaturen er 68 ºC. Pensle over godt med Coca Cola BBQ-saus i slutten av grillingen.
Ha alle ingrediensene til sausen i en kjele og kok inn til omtrent halvparten.
Bland majones med paprika, spisskummin, finkuttet hvitløk, finkuttet chilipepper, finkuttet sylteagurk og sitronsaft. Strimle kål og gulrot. Bland med dressingen og smak til med salt.
Rødløk skrelles og deles i to. Krydre med sukker, salt og pepper og grill løken til den er mør (ca. 15 minutter).