40 min
Middels
-
Ingredienser1 kg indrefilet av svin
1 ts hel spisskummin
1 ts karve
litt olje
salt og nykvernet sort pepper
½ Galiamelon
½ Kantaloupmelon
1 grønn paprika
2 finsnittede vårløk
0,5 dl olivenolje
½ ss finkuttet Jalapeño
salt
saften av 1 lime
400 g kokt basmatiris
60 g pinjekjerner
30 g sesamfrø
0,5 dl rapsolje
100 g tørket aprikos
½ squash (det grønne)
saften av 1 sitron
salt og nykvernet sort pepper -
Slik gjør duKnus spisskummin og karve i morteren. Pensle kjøttet med olje og gni det med krydder og salt. Grill på direkte varme til fin bruning er oppnådd. Flytt over på indirekte varme og grill til kjernetemperaturen er 58 ºC. Hvil kjøttet i 10 minutter før oppskjæring.
Kutt melon og paprika i terninger. Bland terningene med finsnittet vårløk, olivenolje, Jalapeño, salt og limesaft.
Kok Basmatiris som anvist på pakningen. Rist pinjekjerner og sesamfrø gylne i rapsoljen. Kutt tørket aprikos i strimler. Kutt det grønne på squashen i terninger. Ha i sitronsaft, salt, pepper og bland alt sammen.