Biffkotelett av ribbensstek med tomatsalsa og rotmos

Denne retten er det verd å vente på. Masse herlige smaker!

2 t
Middels
Denne retten er det verd å vente på. Masse herlige smaker!
  • Ingredienser
    1 kg ribbensstek
    Salt/pepper

    6 plommetomater
    ½ rødløk
    2 fedd hvitløk
    1 vårløk
    ½ chilipepper
    Frisk koriander
    Saft av 1 lime
    3 ss olivenolje
    Salt/pepper

    600 g mandelpotet
    400 g kålrot
    400 g sellerirot
    3 ss smør
    2 fedd hvitløk
    Salt/pepper
  • Slik gjør du
    Kutt steken i koteletter. Krydre godt med slt/pepper. Stekes ca 2 min på hver side på sterk varme. Skru ned og etterstek 1-2 min på hver side.

    Plommetomater kuttes i terninger. Finkutt rødløk, hvitløk og chili. Snitt vårløk og ha i frisk koriander. Bland alt sammen og smak til med salt pepper. La salsaen trekke 10 min i romtemperatur før servering.

    Mandelpotet, selleri og kålrot skrelles og kuttes i biter. Kokes møre i usaltet vann. Sil av og mos grønnsakene. Rør i smør og finkuttet hvitløk. Smak til med salt/pepper.