40 min
Middels
-
Ingredienser1 kg ytrefilet svin
12 skiver bacon
frisk rosmarin
sennepsfrø
salt og nykvernet sort pepper
litt olje
250 g aspargesbønner
50 g reddik
3 ss olivenolje
salt og nykvernet sort pepper
1 dl rapsolje
100 g lynghonning
saft av 2 sitroner
1 ss grov sennep
salt og nykvernet sort pepper
frisk estragon -
Slik gjør duSkjær kjøttet i medaljonger. Legg frisk rosmarin i kanten av medaljongen og surr baconskive rundt. Bruk smaksnøytral tannstikke til å binde baconet med. Pensle kjøttet med olje og krydre med sennepsfrø, salt og pepper. Grill på direkte varme til fin bruning er oppnådd. Grill videre på indirekte varme i ca. 8 minutter (avhenger av temperatur i grillen og tykkelse på medaljongene).
Ha aspargesbønner i kokende saltet vann i ca. 30 sekunder. Ha så i isvann. Sil av vannet og bland aspargesbønnene med skivet reddik, olivenolje, salt og pepper.
Bland alle ingrediensene til dressingen godt sammen med en visp. Legg dressingen over kjøttet ved servering.