Prima Jæren bidrar sterkt til årets Gladmat

Prima Jæren med egen stand og som god støttespiller til Gladmatfestivalen

Dario Cecchini under Gladmat 2015

Årets Gladmat blir spesiell, og Prima Jæren liker å være der hvor det skjer spesielle ting. Dette året vil vi være representert i samarbeid med vår gode partner UNIL gjennom mattorget på Hall-Toll hvor det serveres 30 kr retter frem til kl 18.00 hver dag , og Jacobs Utvalgte pølser til kl 21.00.

Videre vil Prima Jæren ha en egen 12 meter lang stand på Skagenkaien dedikert til våre produsenter, og er du som stolt bonde nysgjerrig å hva vi kan gjøre i samarbeid med deg, er dette plassen å oppsøke. Her finner du våre produsentkontakter, og ansatte i full gang med å jobbe for og med deg. Vi har leskende drikke og litt smaksprøver fra vår Matmerk spesialitet Jæren Smak Ribbe.

I tillegg til dette så er Prima Jæren med som offisiell støttespiller til hele festivalen og da gjennom å være leverandør av gode råvarer til årets Gladmatmiddag, og ikke minst som leverandør til den kvalitetsbevisste og engasjerte «Slakteren fra Panzano» Dario Cecchini. Vi leverer hele slakt fra Jæren Smak Svin til hans imponerende praktiske inspirasjonsforedrag både på matkonferansen «Kokepunktet» på Clarion Energy, men også på hovedscenen under Gladmatdagene.

Følg med på Gladmat sine nettsider www.gladmat.no eller direkte på årets festivalprogram