Fantastisk grillsommer også i år?

Pellentesque in erat vitae libero lobortis

For de fleste av oss var sommeren 2014 helt fantastisk, og dermed en skikkelig Grillsommer. Norgesgruppen og MENY fikk sin beste grillsesong noensinne! Jæren Smak, som leverer en egen serie grillprodukter til Norgesgruppen, bekrefter at det var veldig stor etterspørsel etter Prima varer! Måtte sommeren 2015 bli like fin.

Norgesgruppens butikker fikk tidenes grillsesong. Meny meldte om en salgsvekst på 6,8 prosent på kjøtt, mens Ultra økte med 13,2 prosent på pølser. Det var med andre ord stor etterspørsel, blant annet etter svin, nakke og indrefilet. Også Jacobs Utvalgte, som utvidet pølsesortimentet, merket at kundene i Meny og Ultra nærmest ikke kunne få nok pølser på grillen.

En netto omsetningsøkning på hele 44 prosent sier det meste om populariteten til Rå pølser fra Jacobs Utvalgte. Pulled pork har også blitt svært populært, og har vokst frem som den nye burger-trenden, og Meny har hatt en omsetningsøkning på nesten 600 prosent, sammenlignet med 2013. Men sommeren 2014 var en usedvanlig fin sommer. Vi håper at sommeren 2015 blir like innbydende som det man kan legge på grillen.