Jæren smak – Kjøtt i verdensklasse

 inngang_merkevarer_1

Jæren Smak er et kvalitetsstempel. Du får det beste og mest smakfulle kjøttet i Norge – takket være et unikt samarbeid mellom dedikerte kjøttprodusenter, fôrleverandører og kokkefaglige miljøer, med Gastronomisk institutt i spissen. Resultatet er et mørt, smaksrikt og lagringsbestandig kjøtt du vil elske fra første måltid – og bare tanken på det neste vil garantert gi deg vann i munnen.

Jæren Smak er Norges nye leverandør av kvalitetskjøtt. Et tydelig fokus på bedre produksjonsforhold, fôrkvalitet, dyrevelferd og sporbarhet har gitt uttelling: Bedre kjøttstruktur som – kokkefaglig sett – gir bedre smak. Jæren Smak har blant annet utviklet et svinekjøtt som konkurrerer med det aller ypperste av råvarer fra kontinentet. For det er det Jæren Smak handler om – vi vil gi deg utsøkte matopplevelser, kjøtt i verdensklasse.

Det står derfor et sterkt motivert og kvalifisert lag bak Jæren Smak. Blant annet fôrleverandøren Felleskjøpet Rogaland Agder, samt spesielt utvalgte kjøttprodusenter som etter hvert vil sertifiseres som produsenter for Jæren Smak.

Jæren Smak-kjøttet har fått varm mottakelse av kokkeeliten og bransjens mest profesjonelle brukere, fra slakter Albert Idsøe til Bocuse d’Or – som arrangerer det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst, i Norge ledet av Eyvind Hellstrøm. I tillegg har en rekke kvalitetsrestauranter satt Jæren Smak-kjøttet på sine menyer med stor suksess. Les mer om våre samarbeidspartnere her

Men Jæren Smak er også tilgjengelig for kvalitetsbevisste forbrukere.
Norgesgruppen, Norges største dagligvarekjede, har valgt Jæren Smak-kjøtt til sin serie av førsteklasses varer under merket Jacobs Utvalgte.