Jæren Smak Ribbe – En Vinner!

Prima Jæren har årets beste kjøttprodukt 2015

Fredag 8. januar var det finale i det som kalles Norges viktigste konkurranse for råvarer og produkter. Vår Jæren Smak Ribbe var gjennom 3 delfinaler og gikk til slutt til topp!  Produktene ble vurdert etter smak, konsistens, utseende og regional forankring. Finalejuryen besto av professor ved Nofima Einar Risvik, (juryleder), Wenche Andersen (TV2), Kjartan Skjelde (Tango/TV3), Guro Helgesdotter Rognså (Grastronomisk Institutt) og Lars Erik Vesterdal og Anders Isager.

Juryen uttaler: Vinneren har med dette produktet virkelig vist at ”det går an”. Fortellingen om kjøttets geografiske opphav gjør sammen med kjøttfylde, marmorering, mørhet og smak et perfekt produkt.

Det er lagt mye arbeid og ressurser ned i dette produktet og fantastisk at seieren gikk hjem til Jæren. Nesten enda bedre er det at kundene i butikken har fått erfare ribbe fra Jæren i hele landet gjennom alle MENY butikkene i Norge. Denne prisen mottar vi ydmykt på vegne av alle som bidrar til å levere kvalitetskjøtt til Prima Jæren. Takk skal dere ha alle som èn!

Finale premieutdeling