Hekkan for noen burgere!

Prima Jæren - elsker kravstore hamburgerkunder

Prima Jæren har tradisjon med å jobbe med kravstore og kvalitetsbevisste grundere av Hamburger restauranter. Vi er ekstremt stolte av det lange partnerskapet vi har med Døgnvill Burger som startet i Mathallen i Oslo, men nå består av populære restauranter i Trondheim, Stavanger, og 3 restauranter i Oslo. Har du ikke opplevd stemningen, burgerne og ikke minst milkshakene hos Døgnvill bør dere ta turen snarest.

I løpet av 2017 ble det sådde en liten spire til enda en utfordrer til rekken av gourmet Hamburger restauranter. Navnet ble Hekkan Burger, og den første restauranten ligger midt i Sandnes Sentrum. Stedet har fått strålende kritikker fra både lokalaviser, så vel som internasjonale matbloggere. Dette er et litt annet konsept enn Døgnvill, og blir kategorisert mer som et Take-Away sted. Felles for de begge er at burgerne består av spesifiserte stykningsdeler fra kvaliteten Jæren Smak. Hekkan kverne sine burgere på stedet, mens Døgnvill får levert ferske hamburgere daglig til sine steder.

Vi gleder oss til fortsettelsen med både Hekkan og Døgnvill, og vi er alltid åpne for å jobbe med flere kravstore kunder. Ta gjerne kontakt med oss for en burgerprat.