
Jæren Smak er et kvalitetsstempel. Du får det beste og mest smakfulle kjøttet i Norge – takket være et unikt samarbeid mellom dedikerte kjøttprodusenter, fôrleverandører og kokkefaglige miljøer, med Gastronomisk institutt i spissen.
Premio er godt kjøtt av storfe, lam eller svin – kjøtt med masse smak . Det er kjøtt for deg og meg, like godt til enkle hverdagsmiddager som til festmåltider i helgen.
Er det du steker og griller godt, men ikke fantastisk? Med ypperlige råvarer for hånden, og råd fra landets beste kokker, kan du gå fra å være en glad amatør til å bli en feinschmecker på én, to, tre.
Gode råvarer fortjener best mulig behandling. Derfor har vi fått de beste kokkene med på laget, for å kunne gi deg oppskrifter som får fram smaken og kvaliteten i kjøttet – og det beste i deg, som kokk.
Næringsveien 27
4365 Nærbø, Norge
t: 51 79 86 00
f: 51 43 49 16
Epost: prima@prima.as
primajaeren.no