Nyttige lenker

 • Felleskjøpet Rogaland Agder

  Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer. De selger dessuten traktorer, maskinvarer og verkstedtjenester til både landbruk og andre kunder.

  fkra.no
 • Hyo

  Magasin med det siste for alle som driver med produksjon av svin.

  hyologisk.dk
 • Fiskå mølle

  Ved å velge Fiskå Mølle får du førsteklasses driftsmidler til riktige priser, du får en service du vil sette pris på - og du er med på å styrke en sunn konkurranse som gir deg enda mer igjen for pengene.

  fiska.no
 • KLF

  Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund er en interesse- og bransjeorganisasjon som representerer den privateide, frittstående delen av kjøtt-, egg- og fjørfebransjen i Norge.

  kjottbransjen.no
 • Geno

  Geno SA er et samvirkeforetak eid av 9 500 norske storfebønder. Hovedoppgavene er avlsarbeid og utvikling av NRF-populasjonen (Norsk Rødt Fe) samt å tilby inseminering av kyr og kviger over hele landet og tjenester i tilknytning til dette.

  geno.no
 • Norsvin

  Norsvin er et samvirkeforetak (SA) eid av norske svineprodusenter. Norsvin er et avlsselskap, med utvikling, produksjon og salg av svinegenetikk som viktigste oppgaver.

  norsvin.no
 • Animalia

  Animalia er et av Norges ledende fag- og utviklingsmiljøer innen kjøtt- og eggproduksjon. De arbeider langs hele verdikjeden fra gård til bord for å styrke tilliten til kjøtt- og eggbransjen. Animalia jobber for høy kvalitet på produktene, økt verdiskaping og effektiv produksjon.

  Animalia.no
 • Statistisk sentralbyrå

  Statistisk sentralbyrå (SSB) har hovedansvaret for offisiell statistikk i Norge og har også en omfattende forsknings- og analysevirksomhet. De publiserer daglig ny statistikk og analyser på ssb.no. Statistisk sentralbyrå er underlagt Finansdepartementet og statistikkloven , men er faglig sett en uavhengig organisasjon.

  ssb.no
 • Norsk Kjøtthandel

  NK har to forretningsområder som er å forhandle innkjøpsavtaler samt foreta import for sine eiere.

  Norsk Kjøtthandel
 • Regjeringen.no

  regjeringen.no er den offentlige informasjonstjenesten på Internett hvor informasjon, dialog og tjenester fra regjeringen, departementene og Statsministerens kontor formidles til publikum. Nettportalen skal være en møteplass mellom regjeringen, departementene og en aktivt deltagende og kunnskapssøkende befolkning.

  regjeringen.no
 • Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling (HLB)

  Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling (HLB) er ein offentleg godkjend privat høgskule som tilbyr fleksible høgskulekurs med fokus på verdiskaping og entreprenørskap. HLB tilbyr også landets einaste bachelorutdanning i nyskaping og samfunnsutvikling.

  hlb.no
 • Gladmat

  Gladmat er et utstillingsvindu for matproduksjon, gastronomi og matkultur, en arena hvor forbrukere og foredlere av mat møtes. Gladmat ønsker å vise frem nisjeprodukter, råvarer og det siste innen trender. Samtidig søkes deltakere som representerer lokale kvalitetsprodukter med unike historier.

  gladmat.no
 • LandboNord

  LandboNord er på en og samme tid en rådgivningsvirksomhed og en forening med ca. 1.300 aktive medlemmer. Foreningen ejer rådgivningsvirksomheden, der drives kommercielt.

  landbonord.dk
 • Roar Pelsindustri

  Da Roar Amundsen startet sin pelsberederibedrift rett etter krigen i 1945, var det bare i Oslo og omegn 14 andre i bransjen. I dag er det sønnen Jørn som styrer skuta. Roar Pelsberederi er i dag alene om å berede pels på Østlandet.

  roarpels.no