Sett av datoen til Prima Dag 2020

Sett av datoen 13-14 Mars til årets råeste sosiale og faglige møteplass mellom produsenter og marked

Prima dag 2020 har blitt en god tradisjon, og er en veldig bra møteplass mellom produsent og marked.  Dette er stedet for å utveksle erfaringer, kunnskap, og få påfyll av faglig kunnskap til hverdagen i vår bransje.

Årets arrangement er flyttet tidligere på året, nettopp for å få med flest mulig av dere produsenter. I tillegg så forsøker vi oss på et «Lunsj til Lunsj» arrangement, og håper at dere også ser verdien i av å kombinere en stor porsjon sosial sammenkomst på fredag ettermiddag, med en svært interessant faglig del på lørdag formiddag. Vi vil komme tilbake til et mer detaljert program utover nyåret, men vi kan nevne følgende:

  • Matfylket Rogaland Produsentlunsj hvor vi presenterer lokale råvarer og måltider rett fra produsentene i vår region.
  • Salg & Markedsplaner 2020 for Prima Gruppen
  • Chefs Table – 3 retter fra MENY sine beste ferskvaresjefer
  • Live musikk og underholdning
  • Interessante foredragsholdere og paneldebatt med temaer rundt:
    • Effektiv og rasjonell drift
    • Produsent økonomi
    • Paneldebatt ledet av Tom Hetland

Vi avslutter produsentdagene med en god lunsj på lørdag kl 13.00 og sender med en hyggelig overraskelse til de som har vært med oss begge dagene. Vi vil organisere med gode priser på overnatting/frokost på de som ønsker å bo på hotellet. Ut over dette dekker Prima Slakt & Prima Jæren alle måltider og drikke til måltider.