Restemat

Frisk sprø salat med tørket frukt, cashewnøtter og basilikumsmarinert strimlet kjøtt. Brun restekjøttet. Lag urteolje av olivenolje, basilikum og hvitløk. Vend kjøttet i oljen og dander oppå salaten. Server med godt brød.

Pastasalat med friske norske tomater og brunet restekjøtt. Lag urteolje av olivenolje, basilikum og hvitløk. Vend kjøttet i oljen og dander oppå salaten. Server med godt brød.

Pytt i panne med strimlet restekjøtt, løk, poteter, evt. andre grønnsaker og speilegg. Server med godt flatbrød.

Bondeomelett. Strimlet restekjøtt, poteter, løk og purre, ett egg per person, litt melk. Server med godt brød.

Pizza. Bruk strimlet restekjøtt som topping. Varier steketiden etter om kjøttet er stekt før eller ikke. Er kjøttet stekt på forhånd, holder det at kjøttet er med de fem siste 5 minuttene av steketiden.

Smørbrød med tzatziki, tynnskåret kjøtt, mango og pinjekjerner.

Wraps med tynnskåret kaldt eller varmt kjøtt, krydret kremost og soltørket tomat. Smør temperert kremost på hvetetortilla. Krydre med valgfritt krydder. Legg på tynne skiver kjøtt og kuttet soltørket tomat. Rull til pølse og kutt i ønskede biter. Server på sprø salat.

Blomkål-, tomat,- eller aspargessuppe. Ha i strimler eller terninger av restekjøtt.