Samarbeidspartnere

A. IDSØE

Slakter A. Idsøe er ikke bare Stavangers eldste slakter, men også byens eldste bedrift, startet i 1828. De har i De senere år har Idsøe befestet sin posisjon som byens spesialforretning for kjøtt og "fine food", og har bidratt til å øke bevisstheten rundt kvalitet for stadig flere kunder. Suksessen er tuftet på at gamle håndverkstradisjoner og nytenkning går hånd i hånd.

Les mer

Meny

Hos Meny får kundene hele handlelisten på ett sted. Vi gir våre kunder den beste handleopplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige medarbeidere yter god service basert på god varekunnskap.

Les mer

Adams Matkasse

Adams Matkasser er en samarbeidspartner vi har hatt siden de startet opp for et par år siden og vi har vært med på en god vekst. Adams har et sterkt ønske om å bruke lokalmat, og gjennom hans kunnskap fra forskjellige restauranter i Stavanger og Gastronomisk Institutt, så kjenner han Prima Jæren produktene godt.

Les mer

TANGO BAR & KJØKKEN

”Rough fine dining” beskriver Tango godt. Du får tre retter av høy kvalitet – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både Meny og vinkart oppdateres hver uke. Menyen inneholder de beste, lokale råvarene tilgjengelig. Forvent å bli overrasket. Målet er å servere deg noe som både er visuelt og smakfullt.

Les mer

Hall Toll

Hall Toll sin filosofi er enkel: ”Vi lager kun det vi liker selv”. Maten blir til i samarbeidet mellom flinke kokker og engasjerte servitører. Noen ganger avansert, noen ganger enkelt. Hall Toll er to kjøkken i ett; det ene har klassiske europeiske retter, det andre er et asiatisk kjøkken med hovedvekt på sushi. Nytenkning står sterkt på Hall Toll: ”Det beste vi vet er å kombinere disse to måtene å lage mat på”.

Les mer

RE-NAA

Det intime lokalet blir kokkens egen lekegrind, som en del av en kulinarisk kveldsforestilling mellom kokk og gjest. Matmessig handler det hovedsakelig om Rogaland, ispedd en dæsh trøndersk humor, gjort med løftet blikk og nysgjerrigheten som bor i oss. I dette lille ”studioet” er målet å jobbe enda tettere med våre beste leverandører, kreere innovative retter med gode smaker som representerer vårt landskap og da spesielt vårt fiske og landbruk.

Les mer

Fish & Cow

Et moderne brasserie som er opptatt av fresh cooking. Vi lager klassiske retter på en ny og frisk måte, og maten er tilberedt med kort koketid. Ja, vi har fisk og ku. Men ikke bare det. Vi serverer alt i spennet mellom disse ytterpunktene – så lenge råvaren er god nok.

Les mer

GASTRONOMISK INSTITUTT

Gastronomisk Institutt har som mål å kombinere kunnskap og kvalitet. Slik skal vi bidra til å skape unike matopplevelser for alle. Gastronomisk Institutt skal gi unike matopplevelser med norske råvarer. Samtidig ønsker vi å formidle kunnskap om maten vi serverer, slik at kundene får muligheten til å oppleve noe annerledes.

Les mer

KRONENGRUPPEN

Kronengruppen er en familie av overnattings- og serveringssteder i Stavanger, Sandnes, Jæren og på Utsikten i Kvinesdal. De tilbyr opplevelser enten det gjelder restaurant, hotellovernatting, kurs og konferanser, firmafester eller private arrangementer. Slik regionen vår er fylt av variasjon og kontraster – med havet og fritt utsyn, men også majestetiske fjorder og fjell – reflekteres den spennende variasjonen i hva gruppen tilbyr som hotell- og serveringsgruppe.

Les mer